Vi er et privatejet parkeringshus, centralt beliggende på Falkoner Plads på Frederiksberg (indkørsel fra Sylows Allé). Vi kan tilbyde dig din egen p-plads i centrum af det attraktive Frederiksberg, lige ved siden af Frederiksberg Centret, Frederiksberg Gymnasium, Scandic Hotel, Copenhagen Business School, Falkoner Centret, busser og Metro og masser af indkøbsmuligheder.  Du undgår parkeringsbesvær og parkeringsbøder. Du skal ikke cirkle rundt, for til sidst at sætte din bil/motorcykel et tilfældigt ledigt sted, du er sikret mod hærværk, tyveri og parkeringsskrammer. P-huset er opvarmet, så du skal ikke tænke på at skrabe ruder. Du kan sætte dig ind i en tør og varm bil - hele året!  Adgangen til det private område i p-huset er spærret med en port, og du har kun adgang med din fjernbetjening.

Om os

Vi er et privatejet parkeringshus, centralt beliggende på Falkoner Plads på Frederiksberg.

Midt på dejlige Frederiksberg og i hjertet af København, kan du finde dit næste varme hjem til din bil eller motorcykel.
I nærheden finder du:

  • Frederiksberg Centret 
  • Frederiksberg Metro
  • CBS (Copenhagen Business School)
  • Frederiksberg Gymnasium
  • Scandic Hotel
  • Falkoner Biograf

Du undgår parkeringsbesvær og parkeringsbøder. Du skal ikke cirkle rundt, for til sidst at sætte din bil/motorcykel et tilfældigt ledigt sted, du er sikret mod hærværk, tyveri og parkeringsskrammer. P-huset er opvarmet, så du skal ikke tænke på at skrabe ruder. Du kan sætte dig ind i en tør og varm bil - hele året!

Adgangen til det private område i p-huset er spærret med en port, og du har kun adgang med din fjernbetjening.

Klik her for at foretage en forespørgsel